La Plana Baixa - Noticias de Castellón

Volver a los Titulares de la semana

17/03/16 10:42
Ayto. Nules
Nules estreny llaços amb Nyons durant la seua visita d'aquests dies a la localitat
Nules estreny llaços amb Nyons durant la seua visita d'aquests dies a la localitat
NULES ESTRENY LLAÇOS AMB NYONS DURANT LA SEUA VISITA D'AQUESTS DIES A LA LOCALITAT

_El dia s'ha tancat amb una visita a Mascarell i a l'Estany de la platja de Nules, dos dels espais més turístics del terme municipal de Nules_

DIMECRES, 16 DE MARÇ DEL 2016. La localitat de Nules està estrenyent llaços aquests dies amb els habitants de Nyons, la localitat agermanada amb el municipi, als quals han rebut a la plaça Major Ramon Canut, regidor d'Agermanaments; l'alcalde de la localitat, David García, i una àmplia representació de l'equip de govern.

Durant la seua arribada s'han mostrat satisfets "de tornar a visitar la vila de Nules, ja que feia temps que no tenien lloc aquestes trobades entre les dues localitats", en paraules de Canut.

RUTA TURÍSTICA

La ruta turística preparada aquest dimarts per als visitants de la ciutat agermanada ha continuat amb una visita a Grespania, on també han estat acompanyats pel regidor de Comerç de l'Ajuntament, César Estañol. A aquesta cita li ha seguit una visita a un camp de taronges.

Després d'un dinar amb plats típics de la zona realitzada al local El Musical, els veïns de Nyons han visitat el Museu de Medallística, acompanyats per Vicent Felip Sempere, cronista oficial de la vila. Finalment, el dia s'ha tancat amb una visita a Mascarell i a l'Estany de la platja de Nules, dos dels espais més turístics del terme municipal de Nules.
Nules estreny llaços amb Nyons durant la seua visita d'aquests dies a la localitatNules estreny llaços amb Nyons durant la seua visita d'aquests dies a la localitatNules estreny llaços amb Nyons durant la seua visita d'aquests dies a la localitatNules estreny llaços amb Nyons durant la seua visita d'aquests dies a la localitatNules estreny llaços amb Nyons durant la seua visita d'aquests dies a la localitatNules estreny llaços amb Nyons durant la seua visita d'aquests dies a la localitatNules estreny llaços amb Nyons durant la seua visita d'aquests dies a la localitatNules estreny llaços amb Nyons durant la seua visita d'aquests dies a la localitatNules estreny llaços amb Nyons durant la seua visita d'aquests dies a la localitatNules estreny llaços amb Nyons durant la seua visita d'aquests dies a la localitatNules estreny llaços amb Nyons durant la seua visita d'aquests dies a la localitatNules estreny llaços amb Nyons durant la seua visita d'aquests dies a la localitatNules estreny llaços amb Nyons durant la seua visita d'aquests dies a la localitatNules estreny llaços amb Nyons durant la seua visita d'aquests dies a la localitatNules estreny llaços amb Nyons durant la seua visita d'aquests dies a la localitat
© 2019 LAPLANABAIXA.COM

Política de privacidad y condiciones de uso