La Plana Baixa - Noticias de Castellón

Volver a los Titulares de la semana

08/09/16 15:24
Ayto. Nules
L'Ajuntament de Nules presenta el web del projecte Natiu
L'Ajuntament de Nules presenta el web del projecte Natiu
L'Ajuntament de Nules presenta la web del projecte NatiuDijous, 8 de setembre de 2016.- L'Ajuntament de Nules ha presentat aquest matí en roda de premsa la web creada per al projecte natiu, amb la presència de l'alcalde del municipi, David García, i el president de l'Associació de Joves Empresaris de Castelló - AJE -, Alfredo Canós.

En aquesta roda de premsa, l'alcalde ha recordat que actualment "ens trobem esperant la subvenció per part de Conselleria per a escometre les obres d'accessibilitat dins el projecte de reforma a la ubicació definitiva, que tindrà lloc a l'edifici on també es troba la Cambra Agrària, i que confiem que arribe prompte per poder donar forma a aquest projecte emprenedor el més aviat possible".

De moment, el projecte segueix en marxa a les xarxes socials, en què s'acaba de crear la pàgina web oficial, natiu.es, "en la qual ja estem publicant ofertes laborals, i amb la qual esperem oferir una oportunitat als veïns del nostre municipi, on encara hi ha moltes persones en situació d'atur". "Un treball que estem duent a terme mà a mà entre l'Ajuntament de Nules i AJE, amb la inestimable col·laboració de l'IES Gilabert de Centelles, ja que hem detectat que molts joves, quan acaben els seus estudis, no troben una opció laboral".

Formació i Fira Agrícola per al mes de setembre

El programa del projecte Natiu oferirà, durant aquest mes de setembre, diferents opcions, tant formatives com d'acció directa. Una d'elles serà la presència a la LXX Fira Agrícola i Ramadera de Nules, del 15 al 18 de setembre, on "col·locarem un estand perquè la gent que passe ens pugua conèixer de prop", en paraules de Canós.

Així, un dels objectius que es busquen, tal com ha recalcat el president de AJE, és fer patent "la reducció de l'atur, un dels principals problemes de la nostra regió, i per al que busquem promocionar a les persones, així com oferir coordinació i consell".

D'altra banda, a partir d'aquest dimarts, 13 de setembre, s'obrirà una oficina a l'edifici de Serveis Socials de l'ajuntament, per poder registrar-se ja, i que estarà obert els dimarts a la vesprada i els divendres al matí.

En aquest mateix edifici, ubicat al carrer Sant Natàlia, des del 21 fins al 29 de setembre, s'oferirà una sèrie de xarrades per a pymes i emprenedors: ‘Aterrizando mi idea de negocio’, el dimecres 21 de setembre; ‘¿Cómo comienzo a poner en marcha mi idea?’, el dijous 22; ‘¿Cuánto dinero voy a necesitar y cómo puedo conseguirlo?’, el dimarts 27; y ‘¿Cómo organizo el día a día en mi empresa?’, el dijous 29 de setembre. Tots ells es realitzaran de 18.30 a 20.30 hores.

A més, mentres "seguim identificant les necessitats d'ocupació d'aquesta zona, estem preparant per a finals d'any la segona edició de la Fira de l'Ocupació, que en l'anterior temporada ja va oferir uns bons resultats".

Finalment, qui vulga informar-se més àmpliament de les opcions que ofereix el projecte natiu, pot escriure al correu electrònic info@natiu.es.
L'Ajuntament de Nules presenta el web del projecte NatiuL'Ajuntament de Nules presenta el web del projecte Natiu
© 2019 LAPLANABAIXA.COM

Política de privacidad y condiciones de uso