La Plana Baixa - Noticias de Castellón

Volver a los Titulares de la semana

15/04/16 19:00
Ayto. Nules
El Mercat Municipal de Nules viurà un cap de setmana gastronòmic amb les vuit caravanes del 'Food Street Art'
El Mercat Municipal de Nules viurà un cap de setmana gastronòmic amb les vuit caravanes del 'Food Street Art'
EL MERCAT MUNICIPAL DE NULES VIURÀ UN CAP DE SETMANA GASTRONÒMIC AMB LES VUIT CARAVANES DEL 'FOOD STREET ART'

_Les vuit casetes procedeixen de diverses parts d'Espanya, com Galícia, Madrid, Astúries, o Catalunya_

DIVENDRES, ABRIL 15 DE 2016.- L'Ajuntament de Nules ha presentat avui en roda de premsa els últims apunts d'aquest cap de setmana al Mercat Municipal, sota la collaboració de la regidoria de Comerç i Desenvolupament Local, dirigida per César Estañol, que acollirà l'oferta 'Food Street Art', organitzada per l'empresa Factory Events.

Així, l'edil ha incidit en l'objectiu de "posar en marxa activitats que s'ocupen de crear ambient a la nostra localitat durant els caps de setmana, de manera que aquesta vesprada inaugurarem, a les 19 hores, al costat de representants de l'empresa, un 'caravaning' pensat per a grans i menuts". I és que aquest esdeveniment conjuga gastronomia de qualitat, opció de provar diferents cerveses, concerts en directe, o activitats infantils, entre altres opcions".

Per la seua banda, l'empresari Juan Manuel García Valls, a més de mostrar el seu "agraïment a l'Ajuntament per la seua implicació i compromís amb aquesta proposta", ha assegurat que portarà "bon ambient fins a la localitat". En aquesta oferta es fusiona el tema gastronòmic, amb diferents activitats, com ara concursos, tasts, o la presentació del llibre 'Àfrica, un continent que camina', de Raúl Estañol, a les 12 hores a l'interior del Mercat Municipal.

Per la seua banda, les vuit casetes procedeixen de diverses parts d'Espanya, com Galícia, Madrid, Astúries, o Catalunya.

Pel que fa a les activitats que tindran lloc fins al diumenge a la vesprada, Antonio Tàrrega Moreno ha detallat que l'oferta gastronòmica oferirà "hamburgueses, frankfurts, pop, o carn a la barbacoa, entre altres opcions, per a totes les edats, públics i gustos ". Les actuacions musicals portaran a artistes com Gustavo Paradis, Zahúrda, o 'De Triana al Rocío'.
El Mercat Municipal de Nules viurà un cap de setmana gastronòmic amb les vuit caravanes del 'Food Street Art'El Mercat Municipal de Nules viurà un cap de setmana gastronòmic amb les vuit caravanes del 'Food Street Art'El Mercat Municipal de Nules viurà un cap de setmana gastronòmic amb les vuit caravanes del 'Food Street Art'El Mercat Municipal de Nules viurà un cap de setmana gastronòmic amb les vuit caravanes del 'Food Street Art'El Mercat Municipal de Nules viurà un cap de setmana gastronòmic amb les vuit caravanes del 'Food Street Art'
© 2019 LAPLANABAIXA.COM

Política de privacidad y condiciones de uso