La Plana Baixa - Noticias de Castellón

Volver a los Titulares de la semana

10/03/16 16:08
Ayto. Nules
Les obres del CEIP Nou Pedro Alcázar de Nules van a bon ritme
Les obres del CEIP Nou Pedro Alcázar de Nules van a bon ritme
LES OBRES DEL CEIP NOU PEDRO ALCÁZAR DE NULES VAN A BON RITME

_En la reunió celebrada aquest dimecres, tant pares com docents van mostrar la seua satisfacció, "ja que noten que l'avançament de les obres és patent, que va ràpid i que està en marxa"_

DIJOUS, 10 DE MARÇ DEL 2016. Les obres del CEIP Nou Pedro Alcázar de Nules marxen a bon ritme, tal com estan comprovant totes les setmanes en la visita acordada dels divendres l'alcalde de la localitat, David García, i el regidor d'Educació, Ramon Canut.

A més, després d'aquestes visites realitzades des del començament de les obres, aquest dimecres el regidor Canut ha procedit a informar "els pares i l'equip directiu del centre educatiu del seguiment que estem realitzant del projecte, ja que en la reunió de divendres passat es va considerar que era el moment d'informar-los d'una manera detallada sobre les últimes novetats".

D'aquesta manera, el punt central d'aquesta trobada ha sigut la confirmació per part del regidor que les obres "segueixen el ritme esperat, marcat des d'un principi, amb la qual cosa es manté la previsió que la primera fase estiga finalitzada al mes de juny".

Així, serà a la fi del present curs 2015-2016 quan es puguen traslladar els alumnes a l'edifici antic, que en aquest moment ja estarà totalment reformat. Serà en aquest moment quan comence la segona fase de les obres, corresponent a la zona restant del centre.

"De moment, l'únic dubte que existia era que l'edifici, en ser antic, presentara determinats problemes d'estructura, però en aquest sentit ha anat tot bé", en paraules de Ramon Canut, de manera que, a dia de hui s'està complint la temporalització marcada des del començament, per la qual cosa es manté la data de principi de gener del 2017 per a finalitzar l'obra en la seua totalitat.

SATISFACCIÓ DE TOTES LES PARTS

En la reunió que va tindre lloc aquest dimecres, tant pares com docents van mostrar la seua satisfacció, "ja que noten que l'avançament de les obres és patent, que va ràpid i que està en marxa", detalla Canut. A més, després de la reunió amb l'arquitecte de les obres, el responsable de Conselleria, així com amb l'aparelladora, "hi ha hagut bona predisposició a l'hora d'informar l'Ajuntament sobre el desenvolupament de les obres".

Finalment, s'anima a tots els veïns que tinguen qualsevol dubte pel que fa a l'avançament de les obres a acostar-se al consistori, on se'ls informarà pertinentment del progrés de les dues fases".
Les obres del CEIP Nou Pedro Alcázar de Nules van a bon ritmeLes obres del CEIP Nou Pedro Alcázar de Nules van a bon ritme
© 2019 LAPLANABAIXA.COM

Política de privacidad y condiciones de uso