La Plana Baixa - Noticias de Castellón

Volver a los Titulares de la semana

04/03/16 16:26
Ayto. Nules
El Mercat Municipal de Nules ofereix 'Gastronomia i cultius Ecològics' en el seu penúltim 'Cap de setmana al mercat'
El Mercat Municipal de Nules ofereix 'Gastronomia i cultius Ecològics' en el seu penúltim 'Cap de setmana al mercat' El Mercat Municipal de Nules ofereix 'Gastronomia i cultius Ecològics' en el seu penúltim 'Cap de setmana al mercat'
EL MERCAT MUNICIPAL DE NULES OFEREIX 'GASTRONOMIA I CULTIUS ECOLÒGICS' EN EL SEU PENÚLTIM 'CAP DE SETMANA AL MERCAT'

_Es podran provar diferents productes conreats de forma ecològica, ofertats per Grupeco Plana Baixa, un grup de productors i consumidors de cultius ecològics_

DIVENDRES, 4 DE MARÇ DE 2016. Aquest cap de setmana, dins de la programació organitzada per la regidoria de Comerç i Desenvolupament Local, dirigida per César Estañol al Mercat Municipal de Nules, 'Cap de setmana al mercat', és el torn de la 'Gastronomia i cultius Ecològics'.

Així, dins d'aquesta oferta gastronòmica de mà de l'associació d'hostalers locals, el mercat de Nules comptarà amb l'activitat de diverses de les parades del mercat, "com és el cas dels llocs de peixateria, fruita, verdura, carn, embotit, forn de pa i brioixeria ", tal com apunta el regidor. A més, també estarà representat el comerç local i es podrà gaudir, en paraules de Estañol, "de casetes per picar i prendre alguna cosa, amb Ashonul i La Perla Negra".

A més, es podran provar diferents productes conreats de forma ecològica, oferts per Grupeco Plana Baixa, un grup de productors i consumidors de cultius ecològics.

D'altra banda, hi haurà durant tot el cap de setmana, el dissabte de 10 a 14 hores i de 18 a 22; i el diumenge de 10 a 14 hores, tallers per als més menuts; inflables, xurreria i fantasia de dolços; i creperia, així com instruments i accessoris de cuina.

ACTIVITATS GASTRONÒMIQUES

Dissabte al matí, l'Associació d'Hostalers de Nules, Ashonul, s'encarregarà de cuinar diversos tipus d'arrossos: arròs de costelles i carxofa; arròs de secret ibèric amb bolets; arròs del senyoret amb vel; arròs d'escamarlans i sípia. De tots ells s'oferirà degustació al públic en general.

Per la seva banda, l'aspecte més dolç arribarà de mà de l'Associació d'Ames de Casa, que realitzaran les postres casolanes coneguts com miguelitos. La mateixa associació, el dissabte a la tarda, de 18 a 19 hores, prepararà xocolata casolà amb fartons.

I per completar les desgustaciones gastronòmiques del dia, a partir de les 19 hores, a les casetes de Ashonul i La Perla Negra, hi haurà degustació de cerveses, i a la caseta de està última, a partir de les 20 hores, també hi haurà degustació de mojitos.

Per finalitzar amb aquesta cita gastronòmica, el diumenge al matí Estañol recorda que hi haurà "degustació de vins de Castelló, formatge de cabra i ovella de les Coves de Vinromà i Almedijar i pernil ibèric".

Tot aquest pla gastronòmic es completarà amb més ofertes sorpresa, a les que el regidor convida a nuleros i visitants «a apropar-se fins al nostre mercat per descobrir tota la nostra programació de gastronomia i cultius ecològics del 5 al 6 de març».

El Mercado Municipal de Nules ofrece 'Gastronomia i cultius ecològics' en su penúltimo 'Cap de setmana al mercat'

Se podrán probar diferentes productos cultivados de forma ecológica, ofrecidos por Grupeco Plana Baixa, un grupo de productores y consumidores de cultivos ecológicos
© 2019 LAPLANABAIXA.COM

Política de privacidad y condiciones de uso