La Plana Baixa - Noticias de Castellón

Volver a los Titulares de la semana

21/06/16 16:15
Ayto. Nules
Platges atén les necessitats de persones amb mobilitat reduïda i reubica la posta central de Creu Roja de Nules a les Marines
Platges atén les necessitats de persones amb mobilitat reduïda i reubica la posta central de Creu Roja de Nules a les Marines
Platges atén les necessitats de persones amb mobilitat reduïda i reubica la posta central de Creu Roja de Nules a les Marines

L'Ajuntament de Nules està posant les seues platges a punt per a la inauguració oficial de la temporada estival l'1 de juliol

Dimarts, 2 de juny del 2016. L'Ajuntament de Nules, a través de la Regidoria de Platges i Turisme, amb María Jesús Gabaldón, i amb el treball de la Brigada d'Obres i Serveis, està ultimant la posada a punt de les platges del terme municipal, amb l'objectiu d'inaugurar oficialment i en òptimes condicions la temporada estival el proper 1 de juliol.

Així, ja s'han adaptat el contenidor i la posta de la Creu Roja a la seua nova ubicació a la platja de les Marines, on també es col·locarà un dels barets licitats enguany. Des d'aquesta ubicació, tal com detalla Gabaldón, "els membres de la Creu Roja tindran una visió completa de les platges de Nules, des d'una perspectiva que els permetrà controlar una gran part de la costa nulera".

A més, "el motiu que ens ha impulsat definitivament a dur a terme aquest canvi ha sigut la necessitat d'adaptar la zona de persones amb mobilitat reduïda, que, per imperatiu legal, s'ha de col·locar al costat de la posta central de la Creu Roja, i que en la platja del Bovalar -on es troba el far- no era possible ja que aquesta zona es troba molt castigada per les marees". Una cosa que havia provocat que en moltes ocasions la rampa es trobara completament desfeta.

D'aquesta manera, la zona de les Marines sí que ofereix una major resistència a aquestes marees, "cosa que també ha provocat que comencem a treballar amb aquesta de manera que per a la pròxima temporada puguem sol·licitar la Bandera Blava", per la qual cosa cal passar un procés molt meticulós.

Platja de dunes

A la zona de la platja de les Marines, després de la col·locació de les dunes per part del Ministeri de Costes, l'Ajuntament de Nules també ha optat per habilitar l’eixida de les urbanitzacions d'aquest terreny, per tal de millorar l'accés als seus habitatges als veïns amb mobilitat reduïda.

D'altra banda, la zona d’aparcament d'aquesta platja, habilitada durant els últims anys, "després d'arribar a un acord amb els seus propietaris, l'hem ampliada en una tercera part, de manera que hem alliberat una miqueta més l'espai per als veïns d’aquesta zona", tal com detalla Gabaldón.

Dates i horaris de Creu Roja per a aquest estiuPel que fa a les dates i els horaris dels llocs de Creu Roja, des del 20 de juny i fins a l'1 de juliol; i des de l'1 fins a l’11 de setembre, l'horari en la posta central de les Marines serà de 12 a 19 hores, ininterrompudament.

Finalment, en aquesta mateixa platja de les Marines i a la del Bovalar -a la zona del far- i l'Alcúdia - davant de l’Estany -, l'horari serà des de l'1 de juliol fins al 31 d'agost d’11 a 20 hores, ininterrompudament.
Platges atén les necessitats de persones amb mobilitat reduïda i reubica la posta central de Creu Roja de Nules a les MarinesPlatges atén les necessitats de persones amb mobilitat reduïda i reubica la posta central de Creu Roja de Nules a les MarinesPlatges atén les necessitats de persones amb mobilitat reduïda i reubica la posta central de Creu Roja de Nules a les MarinesPlatges atén les necessitats de persones amb mobilitat reduïda i reubica la posta central de Creu Roja de Nules a les MarinesPlatges atén les necessitats de persones amb mobilitat reduïda i reubica la posta central de Creu Roja de Nules a les Marines
© 2019 LAPLANABAIXA.COM

Política de privacidad y condiciones de uso