La Plana Baixa - Noticias de Castellón

Volver a los Titulares de la semana

11/01/16 14:59
Ayto. Nules
Nules inicia una nova campanya per a eradicar els excrements de gos a la via pública
Vos passem la nota de hui, en un rato vos enviem les fotos.

Salutacions

NULES INICIA UNA NOVA CAMPANYA PER A ERADICAR ELS EXCREMENTS DE GOS A LA VIA PÚBLICA

_Aquesta campanya inclou serveis de paisà en diverses zones i xarrades en centres educatius del municipi_

DILLUNS, 11 DE GENER DEL 2016. L'Ajuntament de Nules, en coordinació amb les regidories de Sanitat i Policia Local, inicia aquest dimarts, 12 de gener, una nova campanya per a aconseguir que els propietaris de gossos arrepleguen els excrements de les seues mascotes i respecten l'ordenança de tinença d'animals domèstics amb comportaments cívics que facen més fàcil la convivència entre tots.

Per tal que es complisquen aquestes "obligacions inexorables", en paraules de l'alcalde, David García, la Policia Local de Nules reforçarà la vigilància a les zones on, després d'un estudi i diferents assemblees veïnals, s'ha detectat en major mesura problemes amb excrements de gos a la via pública per tal que "els amos dels gossos que no compleixen les seues obligacions vegen que poden ser sancionats i que ho seran amb els màxims establits per l'ordenança".

Així, a partir d'enguany, "aconseguir aquests comportaments respectuosos amb els altres i amb l'entorn serà l'objectiu prioritari cap al qual es fonamenta aquesta campanya". Per aquest motiu, "es buscarà que tots els veïns i veïnes sàpien les conseqüències directes que té no complir les obligacions de gastar bosses i mantindre la localitat neta", en paraules de l'alcalde.

'IN FRAGANTI'

Des de l'Ajuntament també s'insisteix que és difícil sorprendre els amos in fraganti, per la qual cosa demanen als veïns i veïnes "civisme i collaboració, i, especialment, no mirar cap a una altra banda, ja que cal implicar-s'hi perquè és un problema de tots", en paraules de Romero. Per aquest motiu, se sollicita als veïns i veïnes que traslladen les seues queixes i que comuniquen el fet, tal com prossegueix el regidor, "immediatament a la Policia Local a través del telèfon 964 670 164, que es personarà i efectuarà la denúncia corresponent".

Per concloure, l'alcalde insisteix que aquesta campanya, que inclou serveis de paisà en diverses zones i xarrades en centres educatius del municipi, "es mantindrà en el temps fins que entre tots puguem eradicar aquests comportaments incívics, que no sols enlletgeixen la localitat, sinó que, a més, poden suposar riscos per a la salubritat".
© 2019 LAPLANABAIXA.COM

Política de privacidad y condiciones de uso