La Plana Baixa - Noticias de Castellón

Volver a los Titulares de la semana

03/03/16 11:36
Ayto. Nules
La Comunitat d'Abocaments Nules-la Vilavella traurà a licitació el servei de Policia d'Abocaments per a abaratir costos
La Comunitat d'Abocaments Nules-la Vilavella traurà a licitació el servei de Policia d'Abocaments per a abaratir costos
Dijous, 3 de febrer del 2016. La Comunitat d'Abocaments Nules-la Vilavella (EDAR), que en aquesta legislatura està presidida per l'alcalde de Nules, David García; la vicepresidenta és Carmen Navarro i com a vocals estan els regidors Adrián Sorribes i Manel Navarro, ha mantingut recentment una reunió de la seua junta directiva per a analitzar les últimes gestions de l'entitat.

En primer lloc, s'ha donat compte que ja ha sigut negociat el pagament del deute heretat que s'ha trobat l'entitat tant amb la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHX), que quedarà saldat a l'abril d'aquest any, com amb FACSA, amb la qual s'ha establit un pla de pagaments a diversos anys.

D'altra banda, i amb l'objectiu d'abaratir costos, es traurà a licitació el servei de Policia d'Abocaments. Per a això s'ha enviat la sollicitud corresponent als serveis de contractació de la Diputació perquè n'assumisca la tramitació.

A més, la CHX ha acceptat els nous valors límit d'emissió graduals proposats en el programa de reducció de la contaminació per clorurs, cosa que permet assegurar el compliment d'una manera més robusta enfront del límit que abans es disposava.

Finalment, s'estima que per al cànon de control d'abocaments de l'any 2015 a liquidar per la CHX a la Comunitat d'Abocaments, el tractament es considerarà adequat i l'import que es liquidarà serà de 17.622,80 euros, cosa que suposarà un estalvi de 70.491,20 euros respecte a anys anteriors.

Per al president de l'EDAR i alcalde de Nules, David García, "ens vam trobar amb un deute set vegades superior al pressupost que maneja anualment la Comunitat d'Usuaris d'Abocaments Nules-la Vilavella i amb responsabilitat i gestió s'ha aconseguit encaminar el rumb per a pagar el que devíem, després de la deixadesa absoluta dels anteriors gestors del PP de Nules i la Vilavella".
© 2019 LAPLANABAIXA.COM

Política de privacidad y condiciones de uso