La Plana Baixa - Noticias de Castellón

Volver a los Titulares de la semana

14/03/16 17:24
Ayto. Nules
La Biblioteca Municipal de Nules viu uns dies plens d'activitat cultural de qualitat
La Biblioteca Municipal de Nules viu uns dies plens d'activitat cultural de qualitat
LA BIBLIOTECA MUNICIPAL DE NULES VIU UNS DIES PLENS D'ACTIVITAT CULTURAL DE QUALITAT

_Aquest dissabte ha sigut el torn de la inauguració de l'exposició 'Pirogravat en color', d'Antonio Redolar_

DILLUNS, 14 DE MARÇ DEL 2016. La Biblioteca Municipal de Nules, a través de la Regidoria de Biblioteques, amb el regidor Antonio Romero, viu uns dies plens d'activitat cultural de qualitat.

Així, aquest divendres va ser el torn de l'oferta literària de la màxima qualitat, amb la presentació del llibre El retorn de l'Hongarés, d'Anna Moner, que ha rebut el premi Alfons el Magnànim de Literatura. Una novella les dades més cridaners de la qual van ser desgranades per la seua autora, i que està plena de misteris en el París de les acaballes del segle XIX.

Seguidament, eixe mateix dia, però a la part superior de la biblioteca, va tindre lloc la segona cita del Club de Lectura organitzat per Cosas & Musas, amb la intervenció en aquesta ocasió de Rosario Raro, autora de l'exitosa novella Volver a Canfranc, que va conquistar els seus lectors amb una intervenció pròxima i plena de matisos al voltant de la seua història, situada en fets que van tindre lloc durant la II Guerra Mundial.

DISSABTE D'EXPOSICIÓ I CINEFÒRUM

Aquest dissabte ha sigut el torn de la inauguració de l'exposició 'Pirogravat en color', d'Antonio Redolar, que estarà visible a la Biblioteca Municipal José Vicente Monlleó fins al 29 de març en horari de sala de biblioteca, que és de dimarts a dissabte, de 18.30 a 20 hores.

Finalment, també ha tingut lloc en aquest mateix espai, i dins del programa 'Biblioteca Municipal Cinefòrum', organitzat en aquest cas per la Regidoria de Cultura, amb el regidor Ramon Canut, la segona sessió d'aquest cinefòrum per al primer trimestre del 2016, amb la pellícula De tu ventana a la mía.
La Biblioteca Municipal de Nules viu uns dies plens d'activitat cultural de qualitatLa Biblioteca Municipal de Nules viu uns dies plens d'activitat cultural de qualitatLa Biblioteca Municipal de Nules viu uns dies plens d'activitat cultural de qualitatLa Biblioteca Municipal de Nules viu uns dies plens d'activitat cultural de qualitatLa Biblioteca Municipal de Nules viu uns dies plens d'activitat cultural de qualitat
© 2019 LAPLANABAIXA.COM

Política de privacidad y condiciones de uso