La Plana Baixa - Noticias de Castellón

Volver a los Titulares de la semana

11/03/16 16:38
Ayto. Nules
Nules programa un cap de setmana ple d'actes per a tots els gustos
NULES PROGRAMA UN CAP DE SETMANA PLE D'ACTES PER A TOTS ELS GUSTOS

Dissabte l'activitat es traslladarà al col·legi Cervantes, de 17 a 18 hores, amb les Jornades de Jocs Tradicionals preparades per als més menuts

Divendres 11 de març de 2016.- La localitat de Nules gaudirà al llarg de tot el cap de setmana d'un programa complet d'activitats organitzades per l'equip de govern de l'Ajuntament, pensat per a tots els gustos i totes les edats.

Així, la primera cita tindrà lloc aquest divendres a les 20 hores a la Biblioteca Municipal de la localitat amb la presentació del llibre 'El retorn de l'Hongares', d'Anna Moner. Un acte que serà seguit per la cita mensual del Club de Lectura en el mateix espai, i que en aquesta ocasió acollirà, a les 21 hores, a l'escriptora Rosario Raro i la seva reeixida novel·la 'Tornar a Canfranc', que permaneix en les llistes dels més venuts des de l'estiu passat.

En clau musical, també aquest divendres, de 20 a 21 hores el Teatre Alcázar acollirà el concert Dia de la Dona, amb el cor de dones 'A cau d'orella'.

Dissabte l'activitat es traslladarà al col·legi Cervantes, de 17 a 18 hores, amb les Jornades de Jocs Tradicionals preparades per als més menuts. A les 18 hores es realitzarà el taller de mones ofertat per l'Ajuntament en el 'Cap de setmana al mercat'. Finalment, el dissabte tindrà de 19 a 20 hores a la Biblioteca Municipal la inauguració de l'exposició 'Pirogravat en color', d'Antonio Redolar.

Per la seva banda, el diumenge estarà ple d'activitats tant per al matí com per la tarda. Així, a primera hora s'iniciarà la sortida saludable programada per aquest cap de setmana, que en aquesta ocasió es dirigirà al Clot de la Mare de Déu, de 9.30 a 12.30 hores, aproximadament.

També al matí, hi haurà activitat esportiva per als més petits amb el I Duatnul escolar, que començarà a l'Avinguda Jaume a les 10.30 hores. A les 11.30 serà el torn del contacontes a la plaça del Mercat, amb 'En busca del pirata Juan Espárrago'.

Les activitats del cap de setmana finaizarán a la vesprada a les 18 hores amb el Cinefòrum a la Biblioteca Municipal, dedicat a la cinta 'De la teva finestra a la meva'. Finalment, a la mateixa hora, però a la sala multifuncional de la localitat, es realitzarà un passe de moda infantil i juvenil a benefici de l'AECC.
© 2019 LAPLANABAIXA.COM

Política de privacidad y condiciones de uso