La Plana Baixa - Noticias de Castellón

Volver a los Titulares de la semana

15/04/17 14:35
Ayto. Almenara
Els alcaldes del litoral sud de castelló es reuniran el dimarts amb la directora general de costes
Els alcaldes del litoral sud de castelló es reuniran el dimarts amb la directora general de costes
L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, assenyala que "tornarem a demanar les esculleres i mesures que frenen els efectes dels temporals" així com "preguntarem sí estan en el projecte de pressupostos d'enguany"

ALMENARA, 15 D'ABRIL DE 2017

L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, juntament amb els altres alcaldes i alcaldesses del litoral sud de la comarca de la Plana Baixa (Borriana, Nules, Moncofa, Xilxes i la Llosa) tenen previst dimarts que ve dia 18 una visita a Madrid per a mantenir una trobada amb la Directora General de Sostenibilitat de la Costa i el Mar, Raquel Orts, amb el problema de la forta regressió i la falta d'esculleres en el transfons. Pérez ha assenyalat que "fa més d'un any que sol·licitàrem la reunió conjunta, però la qüestió es va reactivar de manera notable després dels últims temporals succeïts a la fi del passat any, amb el que va entrar en l'agenda".

L'alcaldessa d'Almenara ha destacat que "volem conèixer com està la situació i que pensen fer cara al futur, perquè encara que ara han reparat els danys, la protecció definitiva segueix faltant, perquè necessitem mesures urgents com la construcció de les esculleres que evitarien la gran regressió existent".

Per açò "anem a preguntar com estan les coses i a veure la voluntat política existent sobre el futur i les actuacions necessàries, i que ens expliquen què hi ha en la previsió de pressupostos de l'Estat per a enguany, si estan les primeres partides per als espigons o només per a previsió de reparació de temporals, per la qual cosa volem que ens expliquen i expliquen". També ha recordat Pérez que "tots els ajuntaments afectats en el sud de Castelló hem aprovat en ple una moció sol·licitant una actuació urgent i que estiga plasmada en els pressupostos perquè el nostre litoral no pot esperar més".

-----------

LOS ALCALDES DEL LITORAL SUR DE CASTELLÓ SE REUNIRÁN EL MARTES CON LA DIRECTORA GENERAL DE COSTAS

La alcaldesa de Almenara, Estíbaliz Pérez, señala que "volveremos a pedir las escolleras y medidas que frenen los efectos de los temporales" así como "preguntaremos sí están en el proyecto de presupuestos de este año".

ALMENARA, 15 DE ABRIL DE 2017

La alcaldesa de Almenara, Estíbaliz Pérez, junto con los otros alcaldes y alcaldesas del litoral sur de la comarca de la Plana Baixa (Borriana, Nules, Moncofa, Xilxes y la llosa) tienen previsto el próximo martes día 18 una visita a Madrid para mantener un encuentro con la Directora General de Sostenibilidad de la Costa y el Mar, Raquel Orts, con el problema de la fuerte regresión y la falta de escolleras en el trasfondo. Pérez ha señalado que "hace más de un año que solicitamos la reunión conjunta, pero la cuestión se reactivó de manera notable tras los últimos temporales sucedidos a finales del pasado año, con lo que entró en la agenda".

La alcaldesa de Almenara ha destacado que "queremos conocer cómo está la situación y que piensan hacer cara al futuro, porque aunque ahora hayan reparado los daños, la protección definitiva sigue faltando, porque necesitamos medidas urgentes como la construcción de las escolleras que evitarían la gran regresión existente".

Por ello "vamos a preguntar cómo están las cosas y a ver la voluntad política existente sobre el futuro y las actuaciones necesarias, y que nos expliquen qué hay en la previsión de presupuestos del Estado para este año, si están las primeras partidas para los espigones o sólo para previsión de reparación de temporales, por lo que queremos que nos cuenten y expliquen". También ha recordado Pérez que "todos los ayuntamientos afectados en el sur de Castelló hemos aprobado en pleno una moción solicitando una actuación urgente y que esté plasmada en los presupuestos porque nuestro litoral no puede esperar más".
© 2019 LAPLANABAIXA.COM

Política de privacidad y condiciones de uso