La Plana Baixa - Noticias de Castellón

Volver a los Titulares de la semana

01/02/16 14:36
Ayto. Nules
Nules signa el conveni amb FACSA per a garantir-ne el subministrament
Nules signa el conveni amb FACSA per a garantir-ne el subministrament

Dilluns, 1 de febrer del 2016. Els veïns i veïnes de Nules que es troben en situació de vulnerabilitat econòmica tindran garantit el subministrament energètic gràcies als acords aconseguits per l'Ajuntament amb les empreses que presten el servei. L'alcalde David García ha signat aquest mateix matí un conveni amb FACSA a través del qual l'empresa es compromet a no realitzar talls de subministrament d'aigua a aquells ciutadans que estiguen rebent ajudes dels serveis socials i, per tant, es troben en risc d'exclusió social.

El consistori atorgarà ajudes individuals als ciutadans que no puguen atendre el pagament de les factures, motiu pel qual els serveis socials municipals hauran d'acreditar la situació de vulnerabilitat dels beneficiaris. Les empreses també s'han compromés a no realitzar càrrecs per demora en el pagament o qualsevol altre interés derivat.

Per la seua banda, Enrique Gimeno, president de FACSA, ha assenyalat sentir-se "realment satisfets de poder collaborar en aquest tipus d'iniciatives que garanteixen l'accés a un bé tant preuat per a la vida com és l'aigua".

Aquest conveni se suma a les mesures per a evitar els talls de subministrament energètic que ja es van signar amb empreses subministradores d'electricitat i de gas.
© 2019 LAPLANABAIXA.COM

Política de privacidad y condiciones de uso