La Plana Baixa - Noticias de Castellón

Volver a los Titulares de la semana

14/03/16 17:37
Ayto. Nules
Nules inicia amb bona acollida les 'Jornades de Jocs Tradicionals a Nules'
Nules inicia amb bona acollida les 'Jornades de Jocs Tradicionals a Nules'
NULES INICIA AMB BONA ACOLLIDA LES 'JORNADES DE JOCS TRADICIONALS A NULES'

_L'objectiu és recuperar els jocs més tradicionals de la zona, "perquè els nostres menuts s'hi familiaritzen i no es perden aquests costums"_

DILLUNS, 14 DE MARÇ DEL 2016. La localitat de Nules ha iniciat aquest cap de setmana el cicle de 'Jornades de Jocs Tradicionals a Nules', que han començat aquest dissabte 12 de març al CEIP Cervantes, i que està organitzat per la Regidoria de Festes i Tradicions, portada per la regidora Patricia Cascales, juntament amb la collaboració d'Icona Estudi.

L'objectiu d'aquestes jornades és recuperar els jocs més tradicionals de la zona, "perquè els nostres menuts s'hi familiaritzen i no es perden aquests costums tan valuosos entre les diferents generacions", en paraules de Cascales.

Així, el programa inclou els jocs 'Arrimar a la paret', 'Birles', 'Boli/Pic i pala', 'Cércol', 'Cementeri (baló tir)', 'Llançament al set i mig' -un dels més populars- 'Sambori' -jugat avui en totes les nostres comarques-, 'Trompes', '4 cantons' i 'Zona Lliure'.

Les pròximes sessions seran el 9 d'abril a l'escola infantil Los Gorriones, el 16 d'abril al collegi Pedro Alcázar, el 14 de maig al CEIP Consolació, l'11 de juny al centre Lope de Vega, el 7 d'agost a l'Estany de la platja de Nules, el 24 de setembre al Pío XII, i, finalment, el 22 d'octubre al collegi Jaume I.
Nules inicia amb bona acollida les 'Jornades de Jocs Tradicionals a Nules'Nules inicia amb bona acollida les 'Jornades de Jocs Tradicionals a Nules'Nules inicia amb bona acollida les 'Jornades de Jocs Tradicionals a Nules'Nules inicia amb bona acollida les 'Jornades de Jocs Tradicionals a Nules'
© 2019 LAPLANABAIXA.COM

Política de privacidad y condiciones de uso