La Plana Baixa - Noticias de Castellón

Volver a los Titulares de la semana

09/03/16 16:09
Ayto. Nules
Nules presumeix de retalladors a la plaça de bous de Castelló durant aquesta Magdalena
Nules presumeix de retalladors a la plaça de bous de Castelló durant aquesta Magdalena
NULES PRESUMEIX DE RETALLADORS A LA PLAÇA DE BOUS DE CASTELLÓ DURANT AQUESTA MAGDALENA

_Dani Rubio, que va donar els seus primers passos a Nules, va rebre Navideña a Castelló amb els braços encreuats per a executar un dels seus esquivaments_

DIMECRES, 9 MARÇ DEL 2016. La localitat de Nules ha tingut tres grans ambaixadors dins de la plaça de bous de Castelló durant el concurs Mestres del Carrer, que ha tingut lloc en aquestes festes de la Magdalena, gràcies als tres retalladors de la localitat que han estat presents al recinte i que han realitzat un treball excellent.

Així, Dani Rubio, Alejandro Abadía i Javier Edo van deixar el pavelló molt alt. El primer d'ells, Dani Rubio, que va donar els seus primers passos a Nules, va rebre Navideña amb els braços encreuats per a executar un dels seus esquivaments. No era la primera vegada, ni serà l'última, que es troba amb la de Germán Vidal, a la qual va aguantar l'envestida a la rodada en la segona ronda, i així va rebre la primera ovació del matí.

Alejandro Abadía, per la seua banda, va debutar agafant el banyó d'Avespilla, a la rodada, mentre que Javier Edo va fer una gran actuació i es va quedar a les portes d'entrar a la final. Qui sí que hi va passar va ser Dani Rubio i hi va fer una bona actuació, en la qual va competir amb uns rivals molt preparats i finalment va quedar en tercera posició.
© 2019 LAPLANABAIXA.COM

Política de privacidad y condiciones de uso