La Plana Baixa - Noticias de Castellón

Volver a los Titulares de la semana

16/03/16 16:02
Ayto. Nules
Nules adjudica el primer habitatge de lloguer social de la legislatura
Nules adjudica el primer habitatge de lloguer social de la legislatura
_Pròximament es procedirà a l'adjudicació de huit habitatges més que en l'actualitat s'estan condicionant_

DIMECRES, 16 DE MARÇ DEL 2016. L'Ajuntament de Nules, a través de la Regidoria d'Habitatge, amb Antonio Romero, ha procedit hui a l'adjudicació de l'habitatge de lloguer social atorgat durant aquesta legislatura. Pròximament es procedirà a l'adjudicació de huit habitatges més que en l'actualitat s'estan condicionant.

En aquesta primera adjudicació, en la qual també ha estat present la directora general d'Habitatge, Blanca Marín Ferreiro, y l'alcalde de la localitat, David García, Romero ha destacat el fet que ha sigut "un moment molt emocionant, i és que l'habitatge no és un luxe, sinó un dret que aquesta família portava molt de temps esperant". Així, afegeix que "continuarem treballant per a garantir als nostres veïns i veïnes el dret a una casa assequible, digna i adequada".

LLEI DE FUNCIÓ SOCIAL DE L'HABITATGE DEL CONSELL

La Llei de Funció Social de l'Habitatge del Consell, projecte actualment en marxa a la Comunitat Valenciana, permetrà que part de les 81.000 habitatges buits que hi ha a la província de Castelló puguen emprar-se com a lloguer social.

Aquesta norma nova permetrà una ampliació del parc públic d'habitatges, amb la qual cosa es podran frenar els desnonaments dins de les competències de la Generalitat.

L'avantprojecte ha sigut aprovat aquest mateix dimecres, 16 de març, i en la reunió prèvia mantinguda abans del lliurament de les claus, Martín ha mostrat "una bona predisposició per part de Conselleria pel que fa a tot aquest procés", segons ha aclarit Romero.
© 2019 LAPLANABAIXA.COM

Política de privacidad y condiciones de uso