La Plana Baixa - Noticias de Castellón

Volver a los Titulares de la semana

08/10/15 15:03
Ayto. Nules
Centre de Respir i Missa de difunts
Documento: Centre de Respir i Missa de difunts
Centre de Respir i Missa de difunts
Vos passem adjuntes les fotos de la visita de les autoritats (alcalde David García; primer tinent d'alcalde, Adrián Sorribes; regidor de Gent Major, Antonio Romero; i regidor de Comerç, César Estañol), la Regina, Ainoa Ibáñez; i dues dames de la seua cort d'honor, Eliana Marco i Vanessa Bellés, al Centre Respira i Alzheimer de Nules Fundació Salomé Moliner este mati. Al finalitzar la visita s'ha convidat, per part del centre, a un aperitiu.

També vos passem adjunta una foto de la Missa de Difunts a l'esglèsia arxiprestal de Sant Bartomeu i de Sant Jaume, amb l'assistencia de les esmentades autoritats, Regina i les esmentades dames de la Vila.

Os pasamos adjuntas las fotos de la visita de las autoridades (alcalde David García; primer teniente de alcalde, Adrián Sorribes; concejal de Gente Mayor, Antonio Romero; y concejal de Comercio, César Estañol), la Reina, Ainoa Ibáñez; y dos damas de su corte de honor, Eliana Marco y Vanessa Bellés, al Centre Respira i Alzheimer de Nules Fundació Salomé Moliner esta mañana. Al finalizar la visita se ha invitado, por parte del centro, a un aperitivo.

También os pasamos adjunta una foto de la Missa de Difunts en la iglesia arciprestal de Sant Bartomeu i de Sant Jaume, con la asistencia de les autoridades mencionadas, Reina y las mencionadas damas de la Vila.

--
Centre de Respir i Missa de difuntsCentre de Respir i Missa de difuntsCentre de Respir i Missa de difuntsCentre de Respir i Missa de difuntsCentre de Respir i Missa de difunts
© 2019 LAPLANABAIXA.COM

Política de privacidad y condiciones de uso