La Plana Baixa - Noticias de Castellón

Volver a los Titulares de la semana

15/03/16 16:15
Ayto. Nules
El festival NULES SONA sonarà amb força el pròxim 16 d'abril
El festival NULES SONA sonarà amb força el pròxim 16 d'abril
EL FESTIVAL NULES SONA SONARÀ AMB FORÇA EL PRÒXIM 16 D'ABRIL

_En aquesta primera edició es comptarà amb Assekes, Tardor, Égalité, Smoking Souls i el discjòquei Malditos Barbudos_

DIMARTS, 15 DE MARÇ DEL 2016. El pròxim dissabte 16 d'abril Nules viurà el Festival NULES SONA, amb la participació de grups destacats del panorama musical valencià. Una iniciativa cultural, amb entrada gratuïta, que ha sigut organitzada per l'Associació Cultural La Corretjola, amb la collaboració de les regidories de Joventut i de Política Lingüística, amb els regidors Rosa Ventura i Ramon Canut respectivament.

PROGRAMACIÓ

Així, el primer concert començarà dissabte a les 22 hores i tindrà lloc a les Pistes Esportives ubicades al carrer de les Alqueries.

En aquesta primera edició es comptarà amb Assekes, Tardor, Égalité, Smoking Souls i els discjòqueis Malditos Barbudos. Des de Benifaió, Assekes continua la gira de presentació del seu nou disc publicat el passat mes de febrer, Un nou camí (autoeditat, 2016), i farà parada a Nules, on tocaran les noves cançons juntament amb els temes destacats del primer EP, "Rebels" o la cançó més coneguda, "Mero".

Després d'un any 2015 amb més de quaranta concerts, Tardor ha iniciat una nova gira en aquest 2016 que els portarà a Nules el 16 d'abril. Continuaran presentant el seu recent disc, Una ciutat invisible (Mésdemil, 2014), i el nou tema estrenat la setmana passada, "L'eufòria", tema que de ben segur farà ballar als assistents.

Des de Borriol arriben a Nules un dels grups més destacats de les comarques del nord, Égalité, que presenten el seu primer disc, Surt el Sol (autoeditat, 2014), que conté temes que combinen reggae, rock i ska. Després d'haver estat durant el 2015 al Cova Rock, Feslloch o la Sala Matisse, els borriolencs faran un dels primers concerts de la gira 2016 a la població de la Plana Baixa.

Tanquen el cartell els pegolins Smoking Souls que continuen la gira 2016 presentant un dels discs de rock més destacats del 2015, Nòmades (Propaganda pel fet, 2015). Al desembre estrenaren un tema nou, "Nit salvatge", que es va convertir en la cançó del Festivern. La força i contundència que realitzen en cada concert juntament amb el bon treball realitzat a l'estudi els està convertint en un dels grups de rock més destacats dels darrers temps. Finalment, la nit es completarà amb una sessió d'indie-rock de la mà del discjòquei d'Orpesa Malditos Barbudos.

L'Ajuntament de Nules convida a tots els interessats en aquest tipus de música, i públic en general, a gaudir el 16 d'abril de "la millor cultura musical en valencià, conservant les arrels de la nostra llengua i donant espai als millors artistes de la nostra terra", en paraules de la regidora Ventura.
© 2019 LAPLANABAIXA.COM

Política de privacidad y condiciones de uso