La Plana Baixa - Noticias de Castellón

Volver a los Titulares de la semana

08/03/16 23:24
Ayto. Nules
Nules celebra el Dia Internacional de la Dona amb diferents actes
Nules celebra el Dia Internacional de la Dona amb diferents actes
8 de març del 2016. La localitat de Nules ha celebrat aquest dimarts, 8 de març, Dia Internacional de la Dona, amb diferents actes dedicats a la protagonista del dia, tots inclosos en la 'Programació Igualtat febrer-març 2016', organitzada per la Regidoria de Polítiques d'Igualtat, gestionada per Antonio Romero.

Així, el dia ha començat amb la col·locació de diversos treballs centrats en el tema del dia a l'IES Gilabert Centelles, realitzats pels alumnes, i on es continuaran realitzant actes al llarg del mes. Tot seguit s'ha procedit a la col·locació a la façana de l'Ajuntament d'una pancarta realitzada pels alumnes de l'IES de Nules, a la qual han assistit treballadors del consistori, membres de l'equip de govern i veïns del municipi. A més, s'ha llegit un manifest a favor de la figura de la dona i del seu paper en la societat.

Finalment, ja de vesprada, una representació de la corporació municipal, juntament amb el Consell de la Dona de Nules, ha eixit cap a la plaça de Fra Asensi Nebot, on ha tingut lloc l'ofrena de flors a l'estàtua commemorativa de la dona.

Després d'aquest acte, s'han dirigit al multifuncional, on ha tingut lloc la representació de sainets valencians de mà del grup de teatre del CEAM de Nules, Caraceta, dirigit per Vicente Montagut Hifer. Aquesta vegada s'han escenificat les obres 'Els badalls de la fam', de Paco Barchino, i 'Els calçoncillos de Roc', de Josep Forcada i Polo.
Nules celebra el Dia Internacional de la Dona amb diferents actesNules celebra el Dia Internacional de la Dona amb diferents actesNules celebra el Dia Internacional de la Dona amb diferents actesNules celebra el Dia Internacional de la Dona amb diferents actes
© 2019 LAPLANABAIXA.COM

Política de privacidad y condiciones de uso