La Plana Baixa - Noticias de Castellón

Volver a los Titulares de la semana

03/03/16 11:42
Ayto. Nules
L'IES Gilabert Centelles de Nules inaugura l'exposició fotogràfica 'Dones i esport'
Documento: L'IES Gilabert Centelles de Nules inaugura l'exposició fotogràfica 'Dones i esport'
L'IES Gilabert Centelles de Nules inaugura l'exposició fotogràfica 'Dones i esport'
Dijous, 3 de febrer del 2016. L'IES Gilabert Centelles de Nules ha inaugurat aquest dijous l'exposició fotogràfica 'Dones i esport', dins de la 'Programació Igualtat febrer-març', gestionada per la Regidoria d'Igualtat, que dirigeix Antonio Romero.

En aquest cas, l'exposició ha sigut organitzada conjuntament amb la Fundació Isonomia, a través d'un conveni d'aquesta organització amb el consistori, «i uneix els conceptes dona i esport», tal com apunta Romero.

D'aquesta manera, l'exposició, amb fotografies de Núria López Torres i una selecció de textos de la Fundació Isonomia, ens acosta al món de la dona en tot tipus d'activitats esportives, com ara la natació, el futbol i el bàsquet.
L'IES Gilabert Centelles de Nules inaugura l'exposició fotogràfica 'Dones i esport'L'IES Gilabert Centelles de Nules inaugura l'exposició fotogràfica 'Dones i esport'L'IES Gilabert Centelles de Nules inaugura l'exposició fotogràfica 'Dones i esport'L'IES Gilabert Centelles de Nules inaugura l'exposició fotogràfica 'Dones i esport'L'IES Gilabert Centelles de Nules inaugura l'exposició fotogràfica 'Dones i esport'L'IES Gilabert Centelles de Nules inaugura l'exposició fotogràfica 'Dones i esport'
© 2019 LAPLANABAIXA.COM

Política de privacidad y condiciones de uso