La Plana Baixa - Noticias de Castellón

Volver a los Titulares de la semana

21/03/16 18:03
Ayto. Nules
Nules s'adhereix a l'Estratègia Provincial per al Foment de l'Ocupació de la Diputació
NULES S'ADHEREIX A L'ESTRATÈGIA PROVINCIAL PER AL FOMENT DE L'OCUPACIÓ DE LA DIPUTACIÓ

_L'objectiu no és altre que "poder accedir als cursos que millor es puguen adaptar a les característiques dels nostres veïns", en paraules de l'edil Rosa Ventura_

DILLUNS 21 DE MARÇ DEL 2016.- L'Ajuntament de Nules, des de la regidoria de Polítiques d'Ocupació, gestionada per Rosa Ventura, s'ha adherit a l'Estratègia Provincial per al Foment de l'Ocupació, l'Emprenedoria i la Promoció Econòmica, ofertat des de la Diputació de Castelló. L'objectiu, tal com declara l'edil, no és altre que "poder accedir als cursos que millor es puguen adaptar a les característiques dels nostres veïns, amb la coordinació del ADL de la localitat, al costat dels tècnics de la institució provincial".

D'aquesta manera, ja que els ajuntaments de la província interessats a adherir-se a l'Estratègia Provincial han de comunicar-ho al Servei de Promoció Econòmica abans del 31 de març, s'ha proposat ja l'adhesió als tres plans que el conformen. Això és: al pla de formació i intermediació laboral, dirigit a persones que es troben en procés de recerca o millora d'ocupació; el pla de promoció d'iniciatives empresarials, dirigit a persones amb inquietuds emprenedores que vulguen posar en marxa el seu negoci; pla de suport a la consolidació empresarial, dirigit als professionals i pimes que vulguen innovar i l'adaptació a les noves exigències del mercat.

En aquest cas, els tallers escollits són 'Com aconseguir i superar amb èxit una entrevista personal', el 18, 19 i 20 d'abril; 'Com potenciar la teua recerca de feina a través de Linkedin', 16 i 17 de maig; i 'Xarxes socials i ocupació', del 18 al 23 de maig. Tots ells seran impartits en el Casal Jove del carrer Colom, número 13.

Entre els objectius d'aquests tres tallers, destaca, respectivament, dotar l'alumnat d'habilitats, coneixements, tècniques i hàbits que els facilite el seu accés al mercat laboral i els preparin per a una més ràpida adaptació a la vida professional, i identificar les principals xarxes socials i les idònies depenent del perfil professional.

Tal com declara Rosa Ventura, "des d'aquest Ajuntament apostem per fer una actuació integral de promoció que englobe la formació i l'assessorament de persones desocupades, emprenedors i tot l'empresariat en general".
© 2019 LAPLANABAIXA.COM

Política de privacidad y condiciones de uso