La Plana Baixa - Noticias de Castellón

Volver a los Titulares de la semana

01/02/16 16:02
Ayto. Nules
La II Mitja Marató Noulas calfa motors per a diumenge que ve
La II Mitja Marató Noulas calfa motors per a diumenge que ve
Dilluns, 1 de febrer del 2016. La II Mitja Marató, organitzada pel Club d'Atletisme Noulas, ja és una realitat que tindrà lloc el pròxim diumenge, 7 de febrer, a partir de les 9 hores. I és que, tal com afirmen des del club organitzador, «després de l’èxit de la primera edició de la Mitja Marató Noulas respecte a participació i satisfacció per part dels assistents, ens complau anunciar-vos que el somni de tindre una excel•lent mitja marató amb 1 € d'inscripció no es quedarà en l’experiència d'una edició”. Així, fruit del treball de molts col•laboradors i de moltes hores de dedicació, podem anunciar-vos que tindrem una segona edició de la mitja marató”.

De moment són 812 els inscrits via web, i 215 de manera presencial, amb la qual cosa aquest dimarts, dia de tancament d'inscripcions, s'hauran superat amb escreix les 1.000 inscripcions.

Per a aquesta segona edició, organitzada pel Club Atletisme Noulas, l'Ajuntament de Nules també hi ha col•laborat «potenciant el turisme esportiu de la nostra localitat», tal com afirma la regidora d'Esports i Turisme de la localitat, María Jesús Gabaldón. En aquestes edicions esportives «aconseguim mobilitzar molta gent, una cosa que sempre és positiva per al nostre municipi». A més, Gabaldón ressalta el fet que «amb la iniciativa i l'organització del Noulas s’aconsegueix realitzar aquests esdeveniments al preu més que econòmic d'1 euro».

Per altra banda, enguany s'ha creat una pàgina web (http://clubatletismenoulas.blogspot.com.es) amb la finalitat d'atraure voluntariat perquè participe en aquesta edició i que s'involucren en altres esdeveniments d'aquest tipus organitzats pel club, on asseguren que busquen que «igual que l'any passat, els milers de participants que van vindre se senten com a casa, gaudisquen dels complets serveis que oferim, de la calor de l’organització durant el recorregut i del fet que al final pugen registrar una marca personal».

Entre les organitzacions implicades també està Urban Running, juntament amb l'Escola de Triatló de Nules Trinoulas i la Secció de Muntanya Rodeno-Noulas.
La II Mitja Marató Noulas calfa motors per a diumenge que veLa II Mitja Marató Noulas calfa motors per a diumenge que veLa II Mitja Marató Noulas calfa motors per a diumenge que ve
© 2019 LAPLANABAIXA.COM

Política de privacidad y condiciones de uso