La Plana Baixa - Noticias de Castellón

Volver a los Titulares de la semana

22/01/16 16:50
Ayto. Almenara
ALMENARA ACULL LES JORNADES GASTRONÒMIQUES DE LA CLEMENULES I LA TARONJA
ALMENARA ACULL LES JORNADES GASTRONÒMIQUES DE LA CLEMENULES I LA TARONJA
QUATRE RESTAURANTS D'ALMENARA PARTICIPEN EN LES JORNADES DE LA TARONJA I LA CLEMENULES

Lliri de Mar, Yan Fort, La Parrilla i la Tasca el Cau oferiran plats i postres especialitzats

ALMENARA, 22 DE GENER DE 2016

Quatre restaurants d'Almenara participen des d'avui i fins al 14 de febrer en les III Jornades de la Taronja i la Clemenules que se celebren en els sis municipis que configuren la zona litoral sud de Castelló. En concret en aquesta edició participaran els restaurants Yan Fort, Lliri de Mar i La Parrilla, així com la Tasca El Cau. L'alcaldessa Estíbaliz Pérez assenyala que amb aquestes jornades "seguim apostant per la nostra gastronomia i el sector de la restauració" agraint als restaurants "la seua participació" així com a tots els clients "la seua visita a Almenara".

Així, en aquesta ocasió, el restaurant La Parrila, situat en el carrer Calamocs de la Platja Casablanca, ofereix dins d'aquestes jornades "langostinos cocidos con azahar", "codorniz en escabeche con nido de cítricos", "sorbete de mandarina", y "grasonera" de postre. La beguda serà sangria amb suc de cítrics. Tot açò per un preu de 18 euros.

La Tasca El Cau, que es troba en el carrer Doctor Berenguer, dins del nucli urbà d'Almenara ha preparat per a les jornades per un preu de 20 euros sense incloure la beguda una "amanida de llagostins amb pernil, blat de moro i vinagreta de taronja", "croqueta de abadetjo amb taronja", "cuallada de foi amb reducció de taronja a la mel", "creppe de salmó fumat amb salsa de iogurt i taronja", "porquet confitat amb el seu suquet a la taronja sanguina i amb plàtan fregit", i "natilla de xocolate amb espuma de taronja". El menú també inclou el cafè.

El restaurant Yan Fort, situat en el carrer Termens de la Platja Casablanca, ofereix en el menú per 15 euros com a entrants una "ensalada valenciana", com primer una crema de marisco con virutas de naranja", i com a segon dues opcions, "escorpa a la plancha con salsa albufera" i "solomillo de cerdo con salsa clemenules", i com a postres naranja "rellena". També s'ofereixen el cafè i les begudes.

Per la seua banda, el restaurant Lliri de Mar, situat en el carrer del Pla, en la Platja Casablanca, ofereix per 38 euros un menú compost per "alcachofa con vinagreta de mandarina y cigalas" como a entrant, després com a primer plat se podrá triar entre "pato con reducción de navelate" i "pescado al aroma de cítricos". Com a postre s'ofereix "vaso de crema de yogur con chocolate blanco con mandarina" i "tarta de chocolate con mermelada de navelate".
ALMENARA ACULL LES JORNADES GASTRONÒMIQUES DE LA CLEMENULES I LA TARONJAALMENARA ACULL LES JORNADES GASTRONÒMIQUES DE LA CLEMENULES I LA TARONJAALMENARA ACULL LES JORNADES GASTRONÒMIQUES DE LA CLEMENULES I LA TARONJA
© 2019 LAPLANABAIXA.COM

Política de privacidad y condiciones de uso