La Plana Baixa - Noticias de Castellón

Volver a los Titulares de la semana

02/07/16 15:25
Ayto. Nules
Els més menuts de Nules aprendran aquest diumenge a construir caixes niu per a aus
Els més menuts de Nules aprendran aquest diumenge a construir caixes niu per a aus
Els més menuts de Nules aprendran aquest diumenge a construir caixes niu per a ausEs pretén augmentar la població de les aus insectívores de la zona, els falciots, que s'alimenten d'insectes al municipi

Dissabte 2 de juliol del 2016.- Els més menuts de Nules i de localitats properes aprendran aquest diumenge al paratge de l'Estany, a partir de les 10 hores, com construir caixes niu per a aus. Un taller organitzat per la regidoria de Medi Ambient, amb Pedro Rubio; juntament amb Ecologistes en Acció i Seo Birdlife.

I és que des de la regidoria de Pedro Rubio s'està treballant intensament "per transmetre una sèrie de valors de respecte i de conscienciació per a la cura i la conservació de tot el nostre terme municipal".

Així, l'activitat d'aquest diumenge forma part del pla d'educació mediambiental dut a terme des de la regidoria de Medi Ambient, i en el q els assistents aprendran a muntar una caixa de fusta que servirà perquè les aus insectívores de la zona, en aquest cas falciots, troben espai per niar. D'aquesta manera es pretén augmentar la població d'aquestes aus, que s'alimenten d'insectes al municipi.

Pla de medi ambient

La regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Nules es troba actualment donant forma al pla de treball dissenyat per un equip de biòlegs, i l'objectiu principal "és establir entre els nostres veïns un estil de vida respectuós amb el seu entorn, de manera que entre tots puguem conservar tot el valor mediambiental que atresora el nostre municipi", en paraules de Rubio.
© 2019 LAPLANABAIXA.COM

Política de privacidad y condiciones de uso