La Plana Baixa - Noticias de Castellón

Volver a los Titulares de la semana

08/04/16 18:53
Ayto. Nules
'Fira d'Abril', desfilada de moda i gastronomia amb els comerços de Nules durant tot el cap de setmana
'Fira d'Abril', desfilada de moda i gastronomia amb els comerços de Nules durant tot el cap de setmana
'FIRA D'ABRIL', DESFILADA DE MODA I GASTRONOMIA AMB ELS COMERÇOS DE NULES DURANT TOT EL CAP DE SETMANA

_Diumenge serà la jornada dedicada a la Fira d'Abril a la zona de l'ermita de Sant Xotxim des de les 10 fins a les 20 hores_

DIVENDRES, 8 D'ABRIL DE 2016.- El cap de setmana del 9 i 10 d'abril oferirà a la localitat de Nules un conjunt d'activitats organitzades per la regidoria de Comerç i Desenvolupament Local, amb el regidor César Estañol, que ha presentat en roda de premsa tota la programació per aquests dies, acompanyat d'alguns representants de les associacions de comerciants de la zona centre i del Raval de Sant Xotxim de Nules.

D'aquesta manera, Estañol ha posat èmfasi en la "activitat frenètica que ens espera aquests dies". Així, aquest dissabte al matí començarà l'activitat amb "el taller de cuina de Educachef al Mercat Municipal, i en el qual participaran els 18 menuts escollits de les diferents escoles del municipi". En aquesta ocasió, a partir de les 11 del matí i fins a les 14 hores, els més menuts elaboraran una recepta, adquirint els diferents productes a les parades del mercat.

FIRA D'ABRIL

A la vesprada l'activitat es traslladarà al carrer Major de Nules, amb una desfilada a l'aire lliure, organitzat per l'Associació de Comerços Zona Centre, format per 61 locals, i en què participaran molts d'ells. D'aquesta manera, la desfilada, que es desenvoluparà davant de la Biblioteca Municipal a les 19.30 hores, busca que la gent "segueixca acostant-se a aquesta zona de la Vila i fer-la cada vegada més activa".

Aquesta desfilada oferirà moda per a totes les edats, suggeriments de sabateria, floristeria, i complements, entre altres productes.

Diumenge serà la jornada dedicada a la Fira d'Abril a la zona de l'ermita de Sant Xotxim des de les 10 fins a les 20 hores, amb la implicació de l'Associació de Comerços del Raval. Qui s'acoste fins a aquesta ubicació podrà gaudir de mags, contacontes, música en directe, actuació flamenca, exhibició de kangoo amb patins, degustacions gastronòmiques i moltes més sorpreses que faran del diumenge un dia especial.

Per a finalitzar, Cèsar Estañol ha convidat a nulenses i visitants a "gaudir del bon temps acostant-se a la nostra localitat per participar de tot el que oferim durant tot el cap de setmana".
'Fira d'Abril', desfilada de moda i gastronomia amb els comerços de Nules durant tot el cap de setmana'Fira d'Abril', desfilada de moda i gastronomia amb els comerços de Nules durant tot el cap de setmana'Fira d'Abril', desfilada de moda i gastronomia amb els comerços de Nules durant tot el cap de setmana'Fira d'Abril', desfilada de moda i gastronomia amb els comerços de Nules durant tot el cap de setmana
© 2019 LAPLANABAIXA.COM

Política de privacidad y condiciones de uso