La Plana Baixa - Noticias de Castellón

Volver a los Titulares de la semana

13/03/16 21:43
Ayto. Nules
El 'Cap de setmana al mercat' celebra el seu cap de setmana de 'Oficis Artesanals'
El 'Cap de setmana al mercat' celebra el seu cap de setmana de 'Oficis Artesanals'
13/03/2016.- Aquest cap de setmana el mercat de Nules, a més de les parades de productes frescos, peixateria, carnisseria, fruita i verdura, ha acollit la seva fira dels Oficis Artesanals.

Objectes de plata, pedra, ceràmica, decoració de rajoles, cadires, pirogravat en fusta, artesania taurina, instruments musicals, vidre, sabons, nines, bosses, motxilles... Tota una varietat d'oficis tradicionals i artesans que han estat presents durant el dissabte i el diumenge.

A més han tingut lloc activitats concretes. Dissabte, amb la col·laboració de la Sucreria Sant Xotxim, hi ha hagut taller de mones de pasqua per als més menuts de la població. Diumenge, en col·laboració amb el Programa de Dinamització de Parcs i Jardins, gestionat pels edils Antonio Romero i Adrián Sorribes, els menuts i menudes de la casa han disfrutat, a la plaça del Mercat, de l'actuació 'A la recerca del pirata Joan espàrrec', d'Animatrix.
El 'Cap de setmana al mercat' celebra el seu cap de setmana de 'Oficis Artesanals'El 'Cap de setmana al mercat' celebra el seu cap de setmana de 'Oficis Artesanals'El 'Cap de setmana al mercat' celebra el seu cap de setmana de 'Oficis Artesanals'El 'Cap de setmana al mercat' celebra el seu cap de setmana de 'Oficis Artesanals'El 'Cap de setmana al mercat' celebra el seu cap de setmana de 'Oficis Artesanals'El 'Cap de setmana al mercat' celebra el seu cap de setmana de 'Oficis Artesanals'El 'Cap de setmana al mercat' celebra el seu cap de setmana de 'Oficis Artesanals'El 'Cap de setmana al mercat' celebra el seu cap de setmana de 'Oficis Artesanals'El 'Cap de setmana al mercat' celebra el seu cap de setmana de 'Oficis Artesanals'El 'Cap de setmana al mercat' celebra el seu cap de setmana de 'Oficis Artesanals'
© 2019 LAPLANABAIXA.COM

Política de privacidad y condiciones de uso