La Plana Baixa - Noticias de Castellón

Volver a los Titulares de la semana

02/03/16 16:13
Ayto. Nules
L'Ajuntament de Nules inaugura aquesta setmana l''Aperitiu del diumenge'
L'Ajuntament de Nules inaugura aquesta setmana l''Aperitiu del diumenge' L'Ajuntament de Nules inaugura aquesta setmana l''Aperitiu del diumenge'
L'AJUNTAMENT DE NULES INAUGURA AQUESTA SETMANA L''APERITIU DEL DIUMENGE'

De moment s'han adherit a la campanya sis locals: Bar La Massà, Casa Manu, El Celler de Rábitas, Bar Taurino, Bar Musical i Meeting Point

DIMECRES, 2 DE MARÇ DEL 2016. L'Ajuntament de Nules, a través de la Regidoria de Comerç i Desenvolupament Local, dirigida per César Estañol, i amb l'objectiu de dinamitzar l'activitat econòmica dels establiments locals hostalers que es vulguen adherir a aquesta proposta els diumenges al matí, llança una nova campanya: 'Aperitiu del diumenge'.

"En principi, aquesta campanya gastronòmica es prolongarà fins aquest estiu", tal com apunta Estañol, i aquesta oferta d'oci i gastronomía, que es promocionarà al Mercat de Mascarell i en els Cap de Setmana del Mercat de Nules, consistirà a prendre beguda + tapa al mòdic preu d'1,5 euros, "els diumenges al matí, sense limit de cantitat", en paraules del regidor. "Així que ja no tenim excusa per a eixir a buscar el nostre aperitiu dominical i fer d'això una tradició a la nostra localitat, i de la qual puguen gaudir veïns i visitants".

A més, l''Aperitiu del diumenge' inclou l'opció de recórrer tots els locals adherits al programa, on certificaran a cada consumidor el seu consum per a poder aconseguir, en paraules d'Estañol, "un regal segur a l'Ajuntament, a més de participar en un sorteig al final de cada campanya amb premis importants ".

De moment són sis els locals que s'han adherit a la campanya -Bar La Massà, Casa Manu, El Celler de Rábitas, Bar Taurino, Bar Musical i Meeting Point-, però no es descarta que augmente el nombre de locals en les pròximes setmanes.
© 2019 LAPLANABAIXA.COM

Política de privacidad y condiciones de uso